Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Διώξτε τον επιχείλιο έρπη άμεσα και χωρίς... φάρμακα!
Συνήθως, όταν εμφανίζεται ο επιχείλιος έρπης, οι περισσότεροι ταλαιπωρούμαστε για μέρες προσπαθώντας να διώξουμε τον ενοχλητικό ερεθισμό από τα χείλη μας!
Στο εμπόριο θα βρείτε πολλές “λύσεις” σχετικά με τον επιχείλιο έρπη, όμως μπορείτε να τον αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο, άμεσα και αποτελεσματικά, χωρίς να χρησιμοποιείτε χημικά φάρμακα.

Πως όμως μπορεί κάποιος να διώξει φυσικά τον επιχείλιο έρπη, που μόλις έχει εμφανιστεί;
Μα φυσικά με το μελισσόχορτο, που έχει αντισηπτικές και κατευναστικές ιδιότητες!

Η συνταγή απλή…
Κόψτε ένα φύλλο από το φυτό και ξεπλύνετε το με νερό για να φύγει η όποια σκόνη έχει επάνω. Αφήστε το λίγο να στεγνώσει και τρίψτε το με τέτοιο τρόπο ώστε να βγάλει τα ζουμιά του. Μετά ακουμπήστε το φύλλο επάνω στον έρπη και κρατήστε το εκεί όσο περισσότερο είναι δυνατόν. Αλλάξτε το φύλλο με νέο μετά από 30 λεπτά περίπου, ακολουθώντας πάλι την ίδια διαδικασία.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Maryland ανακάλυψαν ότι η χρήση του μελισσόχορτου στον επιχείλιο έρπητα είχε αποτελεσματικότητα στην ερυθρότητα της περιοχής, καθώς και στο πρήξιμο μετά από μόλις 2 ημέρες. Η γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα με τη βοήθεια του συγκεκριμένου βοτάνου είναι πολύ σημαντική, αν λάβουμε μάλιστα υπόψη μας ότι στην περίπτωση που δεν αντιμετωπιστεί ο έρπης μπορεί να χρειαστεί περισσότερες από 10 ημέρες για να υποχωρήσει.
Πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας είναι ότι χρειάζεται περίπου 2 με 4 (το πολύ) ημέρες για την εξάλειψη του επιχείλιου έρπη, κάτι που την κάνει ακόμη πιο προσιτή σαν λύση, εκτός φυσικά από το χαμηλό κόστος!
«Τροφή»: Εάν προλάβετε και το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις αντιληφθείτε πως πρόκειται να βγάλετε έρπη, η εξάλειψή του θα είναι πολύ πιο άμεση!!

Η ΣΕΛΊΔΑ ΈΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΌ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ.ΣΥΜΒΟΥΛΕΎΕΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΣΑΣ.
«Κάλλιον του θεραπεύειν, προλαμβάνειν!».
Το είδαμε εδώ

1 σχόλιο:

 1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

  Και εγώ την οριστική αντιμετώπιση του επιχείλιου έρπη, την βρήκα με μία φυτική προσέγγιση, την γανοθεραπεία.

  Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει η γανοθεραπεία είναι ότι αντιμετωπίζει τα αίτια και όχι τα συμπτώματα, δηλαδή έχω να εμφανίσω τον επιχείλιο έρπη από τον Μάρτιο του 2013 ενώ συνήθως εμφάνιζα έρπη και 2 φορές μέσα σε έναν χρόνο

  Τα ίδια αποτελέσματα έχει και η γυναίκα μου αλλά και η μητέρα μου.

  Το γεγονός αυτό με εντυπωσίασε τόσο, και ψάχνοντας σε επιστημονική βιβλιογραφία βρήκα ότι, πράγματι, η γανοθεραπεία έχει αντιερπητικές ιδιότητες

  ΑπάντησηΔιαγραφή