Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Αγρότης από την Κίνα κατασκευάζει το αυτοκίνητο του μέλλοντος!!!VIDEOΈνας 55χρος Κινέζος αγρότης, χρειάστηκε 3 μήνες και μόλις 1.300 ευρώ για να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, δίνοντας ταυτόχρονα νέα προοπτική στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας....


Ο κύριος Tang Zhengping σχεδίασε και κατασκεύασε το δικό του ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το μικροσκοπικό, χειροποίητο μοντέλο, με ύψος 1μ. και μήκος 3 μ., έχει τελική ταχύτητα 160 χλμ.

Μπορεί εμφανισιακά να μην γεμίζει το μάτι, όμως το αυτοκίνητο του κυρίου Zhengping, είναι πραγματικά ενδιαφέρον, αφού είναι 100% αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Ο «σίφουνας» του 55χρονου απαρτίζεται από 3 ζεύγη ηλεκτρογεννητριών και μπαταριών.Όταν η μία μπαταρία τροφοδοτεί την ηλεκτρογεννήτρια, οι άλλες δύο μπαταρίες φορτίζουν.

Στα πλαϊνά μέρη του αυτοκινήτου, ο αγρότης - κατασκευαστής έχει τοποθετήσει δύο φτερά με ηλιακά πάνελ, τα οποία φορτίζουν τις μπαταρίες. Όμως μέχρι εδώ είναι γνωστή η ιστορία, η καινοτομία του Zhengping βρίσκεται αλλού…

Ακριβώς μπροστά στο αυτοκίνητο, έχει τοποθετήσει μια τουρμπίνα, η οποία θυμίζει περισσότερο ανεμιστήρα.
Μόλις το όχημα φτάσει τα 64 χλμ/ώρα, η τουρμπίνα ξεκινά να λειτουργεί με τον αέρα, φορτίζοντας τις μπαταρίες του αυτοκινήτου.

Αν και το πρωτότυπο αυτοκίνητο δεν είναι κατασκευασμένο για άνετα και ασφαλή ταξίδια, ο κύριοςZhengping μας υπενθυμίζει πως αν υπήρχαν λεφτά από επενδυτές, το όχημα του θα μπορούσε να γίνει ένα από τα πιο όμορφα και οικονομικά μοντέλα της αγοράς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου